Gyaloglás, szerelem … (1)

E kettő kell nekem. Mert szabad levegőn, szabad ég alatt, szabadidőben gyalogolni még Petőfinek is tetszene. Ráadásul a két létforma között sok a hasonlóság.

Többtucatnyi emberrel beszéltünk, és sokak számára a gyaloglás ifjúkori érzéseket ébresztett fel, nem utolsósorban fiatalkori szerelmekét. Amikor még a szerelem ártatlan volt és forró. Amikor még az embernek nem volt lakása, nem volt autója, nem volt hová menni, csak egy sétára a kedvessel. Nyári táborok, kirándulások, gyalogtúrák emlékét.

És sokszor a mostani természetközeli élmények is felidézik a szerelmeket, amelyek ilyen helyekhez kötődnek. A Gyaloglunk.hu felmérésének jelenleg elérhető adatai szerint a gyaloglók egynegyede a partnerével gyalogol leggyakrabban, szinte mindegyik korosztályban. Olyasvalakivel, akivel jó együtt időt tölteni.  És az érzések újra felélednek.

Egy moziban, színházban, vagy a táncparketten nem könnyű a másikra figyelni, gyaloglás közben azonban végre jut idő beszélgetni, és sok-sok éltető figyelemmel megajándékozni a másikat. A szabad levegő felszabadítja a gátlásokat, és a tüdőt megtöltő friss levegő kitisztítja a gondolatokat, hogy meglássuk azt, ami és aki valóban fontos.

Ha rááll a szemed, észrevehetsz tucatnyi szeretetjelet, akár felfelé fordítod a tekinteted:

Felfigyeltünk rájuk Esztergomban

Felfigyeltünk rájuk Esztergomban

Ők is "lefigyeltek" ránk

Ők is "lefigyeltek" ránk

Akár lesütöd.

Szerelem az úton 1

Szerelem az úton 1

Szerelem az úton 2

Szerelem az úton 2

Szerelem az úton 3

Szerelem az úton 3

Szerelem az úton 4

Szerelem az úton 4

Ettől úgy érezzük, az út is szeret minket.

Ezt képviseljük mi is itt, a Gyaloglunk.hu-n

Ezt képviseljük mi is, a Gyaloglunk.hu-n

 

És a Saucony is

És partnerünk is

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


1 + 9 =

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>