Rain Soul

Egészség és sok pénz

ez az, ami szükséges ahhoz, hogy az ember jól érezze magát.

ITT A MEGOLDÁS!!

Az egészséget biztosíthatja a SOUL természetes antioxidáns ital, amely hidegsajtolással, magvakból készül. SOUL a fekete málnamag, fekete köménymag, Chardonnay szőlőmag és D-ribóz szabadalmaztatott keveréke, melyet 17 év kutatásra, és klinikai tesztekre alapoztak. Amerikában, Utah államban gyártja a RAIN International LLC, és ő a kizárólagos forgalmazója is.

A fekete málnamag magas antocián tartalommal rendelkezik, amely gyulladáscsökkentő és érvédő hatású, csökkenti a magas vérnyomás kockázatát és az időskori memóriazavarokat is késlelteti.

A Chardonnay szőlőmag segítséget nyújt a rák, a szív és érrendszeri betegségek megelőzésében, kialakulásának megakadályozásában, lassítja az öregedési folyamatokat,  szerepe van a bőr fiatalságának megőrzésében.

A fekete köménymag hatásos szer gomba és baktériumok ellen, egyedülálló vírusölő tulajdonsággal rendelkezik, kiváló a bőrproblémák és ekcéma kezelésére.

D-Ribóz, természetben előforduló 5 szénatomos cukormolekula. A 6 szénatomos cukrok (pl. répacukor, szőlőcukor, gyümölcscukor) bevitelekor a szervezetnek energiát kell fordítani azok 5 szénatomossá történő átalakításához, szemben a d-ribózzal, mely a sejtekbe azonnal beépül, így juttatva azokat rögtön energiához.

A SOUL négy összetevőjének nem egyenként nyilvánul meg a jótékony hatása, hanem ezek egymásra gyakorolt összhatása az, ami magasan a legjobb funkcionális élelmiszerek közé sorolja ezt a terméket.

De hogy lesz ebből sok pénz?

Először is fogyasztani kell, és ajánlani másoknak. Nem eladni kell. Olyan, mint amikor egy jó éttermet találsz, és ajánlod másoknak is, de ezért nem kapsz pénzt. A mi esetünkben igen, és nem is keveset! Egy speciális jutalék elszámolási rendszerben, évente akár több millió forintot is kereshetsz. Ha lelkesen csinálod, több tízmilliót!!!

Ehhez csak két fogyasztót kell találnod, „ajánlanod” (de ilyen fantasztikus termékkel ez nem lehet probléma), majd segíteni, hogy Ők is találjanak két fogyasztót, és így tovább. Ezt nevezik bináris hálózatnak. Ezzel felépíted saját fogyasztói hálózatodat, biztosítva magas színvonalú megélhetésedet. Ráadásul az üzleted ÖRÖKÖLHETŐ!!!

További hatalmas előny, hogy a Rain másfél éve az amerikai kontinens után először Magyarországon nyitott piacot. Ezért minden ország, amely ez után megnyílik, csak a magyarok alá kerülhet, ezért Európa összes országának forgalmából részesülünk, vagyis mi vagyunk a csúcson.

A Rain minden héten garantáltan kifizeti az aktív fogyasztó részére, a heti forgalom alapján számított jutalékot.

Fantasztikus lehetőség, ne hagyd ki!!!

További információ:  Dr. Szécsi Gábor

+3630/525-7549

e-mail: szecsi.dr (kukac) gmail.com

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


8 − = 0

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>