Láthatóság alkonyatban és hajnalban – Fülöp Antal

Amikor az útra készültünk, első körben a Saucony-nál választottunk ki a ruháinkat. A márka képviselőjétől a következőket tudtuk meg.

Fülöp Antal: Tapasztalatunk szerint sokan munkaidő előtt pirkadatkor vagy munkaidő után alkonyatkor indulnak futni, elsősorban városban vagy utak mentén. Ilyenkor a szürkületben sok veszély leselkedik arra, aki autósok és kerékpárosok között közlekedik.

Ugyanígy, túrázás közben is előfordulhat, hogy valakire ráesteledik, és jó lenne, ha a környékbeli vadászok, erdészek vagy más túrázók látnák, hogy ott jár.

Ami ilyenkor a futót, túrázót legjobban védi, ha látják. Minden ruhavastagságban (alsóruha, fleece, termo) kínálunk olyan termékeket, amelyek elősegítik a láthatóságot. A Saucony szabadalma a VIZIPRO színek, amely a kevés fényt összegyűjti, és láthatóvá teszi minden külön fényforrás nélkül.

Minden időben fontos a láthatóság

Minden időben fontos a láthatóság

Amikor viszont beköszönt a teljes sötétség, a felsőhöz használunk egy LED-es fényforrást, amelyet USB csatlakozón keresztül lehet tölteni, elemet nem igényel. Az élettartama ca. 100.000 óra, amely idő alatt folyamatos és villanófényt is képes leadni. Kis súlya és rászerelt csipesz folytán ruhára csíptetve lehet magunkat láthatóvá tenni.

Barlangászathoz nem ajánljuk, de a sötétben egy-két óráig segít eljutni a következő célunkig.

A cikket  Saucony támogatta.

Saucony - Loyal to the sport

Saucony - Loyal to the sport

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


6 + = 10

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>