Moissieu-sur-Dolon – 2000 km!

Egy alig ezerfős francia falu lett a tanúja az örömünknek, hogy átléptük a 2000km-t. Az elmúlt hetekben, hónapokban folyamatosan haladtunk előre. Hol kevesebbet, hol többet, hol esőben, hol hidegben, hol nyári forróságban, hol alföldön, hol hegyre fel, hol hegyről le.

Úton vagyunk, és ezért is nehéz leírni, hogy a Santiago de Compostela felé vezető úton már kevesebb van előttünk, mint mögöttünk. Na de legyen ez az ünneplés pillanata, hisz a falu főutcáján a dísz is pontosan olyan, mintha a célszalag lenne: több millió megtett lépést ünneplünk a Gyaloglunk.hu-n! *

2000 megtett km öröme

2000 megtett km öröme

És hogy az örömünk teljes legyen, a kempingben ugató kutyára magyarul szóltak rá, hogy hallgasson. Ez annyira meglepett minket, hogy először nem is voltunk biztosak benne, hogy jól hallottuk, de aztán Zsófi magyarul „köszönt be”, és a kerítés túloldalán a család nagy szeretetettel hívott meg minket egy kellemes, hajnalig tartó beszélgetésre, és mellé borra és süteményre. Hiába, a magyar vendégszeretet kifogyhatatlan, akármerre járunk a világban.

 

* akiben megfordult a kérdés, miből lett a kettes Zsófi pulcsiján, annak a válasz: a sátorhoz kapott, pontosan idevágó formájú akasztóból :-)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


+ 1 = 10

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>