Friss hír lettünk az MTI-n

Vasárnap reggel megjelentünk az MTI-n, ami hírbeszámolók özönét indította el, és új érdeklődőket hozott a Gyaloglunk.hu-ra. Mindenkit üdvözlünk, aki megérkezett hozzánk!

Külön hálásak vagyunk a www.alternativenergia.hu csapatából Lászlónak, aki felhívta rá a figyelmünket, hogy az MTI-s közlemény korrekcióra szorul a weboldal címében (www.gyalogolunk.hu). A javítás folyamatban van.

A hét másik jó híre, hogy a “25 érv a gyaloglás mellett” című kiadvány elérte az első kis sikert.

Eredetileg azt gondoltunk, már az is nagy eredmény, ha egy gyalogos vagy túrázó elolvassa a könyvet, és megerősödik benne, hogy a gyaloglás mellett érdemes kitartani.

De pénteken egy többmilliós autó tulajdonosa ezt írta: “Na (kötőszó), figyelj! Jövő héten hozok (a munkahelyre) csukát és egyik nap hazamegyek gyalog. Meg hozok izzadásgátlót is. Vagyis azt nem. Mert a végén úgyis hazamegyek és tök mindegy… szóval rávettél. Kipróbálom.”

Ha már eggyel több ember egyetlen utat is gyalog tesz meg, akkor megérte az írás.

 

8 hozzászólás: Friss hír lettünk az MTI-n

 1. Pap Gábor szerint:

  Gratulálok a “friss hír”-hez, és drukkolok a Caminóra! Minden híreteket figyelni fogom, évek óta készülök rá. Igazából az 50. születésnapomat akartam ezzel ünnepelni, most már közelebb van a 60. Egyszer csak összejön! :-)

  • Zsófi és Gábor szerint:

   Köszönjük a bíztatást.
   Szurkolunk, hogy összejöjjön a terv és reméljük értesülünk róla, amikor megvalósul!
   Nekünk segített, hogy kitűztünk egy konkrét évet, hónapot, napot (2012.04.01.), bár a reggel kilenc óra hat perc helyett csak délután indulunk :-)
   Van teljesen leküzdhetetlen akadálya, hogy még idén megtörténjen?

 2. Darnotzy Ferenc szerint:

  Sziasztok
  Gratulálok és hát természetesen sikeres és jó utat kívánok. Én is évek óta tervezem de sajnos ez még várat magára szponzor hiányában. de remélem a földi utam végéig sikerül ezt is megjárnom. A Caminot 2 alkalommal jártam meg és nem tudok olyan napot hogy ne jutna eszembe.
  Minden esetre BUEN CAMINO

  • Zsófi és Gábor szerint:

   Kedves Ferenc,
   Gratulálunk a két caminó-hoz, a kettő együtt már kiteszi a teljes út egyharmadát.
   Köszönjük a jókívánságot, reméljük összejön a Terv, és hallunk majd Rólad!
   Barátsággal
   Gábor

 3. klári szerint:

  Mekkora a költségvetése az útnak?
  Mekkora létszámmal indultok?
  Milyen szállásokat találtatok?
  Hogyan lehet csatlakozni?
  Más utat is terveztek?
  Mindenkinek jó utat, jó időt és kiváló egészséget!!!!!

  • Zsófi és Gábor szerint:

   Kedves Klári,
   köszönjük a jókívánságot! Íme a válaszok:
   1. Ha nem gond, pénzről egyelőre nem beszélnénk.
   2. Ketten, Zsófi és Gábor
   3. A magyar szakaszon a Via Margaritarumon megyünk (www.viamargaritarum.info), később a Jakab utakon. A külföldi szakaszokon évekkel korábban kiadott útleírásokat követünk, reméljük még mindig aktuálisak és találunk zarándokszállásokat.
   4. A Gyalgolunk.hu-hoz lehet csatlakozni túrázó élménybeszámolókkal, cikket is lehet írni a magazin rovatba, gyalogos, túrázó érdekességekről, önkéntes alapon, térítésmentesen, és a szerkesztés jogát fenntartjuk. Ezen túl bármilyen, gyaloglással kapcsolatos témát, témajavaslatot szívesen fogadunk.
   5. Egyelőre nem, ez az út számunkra egyedi és különleges. De minden túra ugyanolyan értékes annak, aki járja, ezért mindenkit bíztatunk, hogy gyalogoljon, túrázzon, és mások kalandjairól is szívesen beszámolunk.
   6. Köszönjük:-)

 4. Balázs László szerint:

  Kedves Zsófi és Gábor ! Tatán a Szörf Büfében találkoztunk , nagyon szoritok Önöknek , hogy jó egészségben , az Isten segitségével és szerencsével sikeres legyen a zarándokutjuk : Jó Utat Balázs László

  • Zsófi és Gábor szerint:

   Nagyon köszönjük! Mi jó egészséget kívánunk, hogy a belevaló unokákkal legyen lehetőség újabb kalandokat átélni! Minden okuk megvan, hogy büszkék legyenek a nagyapjukra. Legjobbakat kívánva:
   Zsófi és Gábor

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


2 + = 11

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>