Fátima: itt az út vége

Hétfőn (tegnap) délelőtt beérkeztünk Portugália zarándok-fővárosába, Fátimába, hogy beteljesítsük az út zarándok-dimenzióját, és hogy elbúcsúzzunk egy időre a gyaloglástól, túrázástól, vándorlástól.

Meseszerű volt az út. És most itt a vége, fuss el véle.

Meseszerű volt az út. És most itt a vége, fuss el véle.

Gyalog érkeztünk, hat országon és egy fejedelemségen keresztül, nagyjából 4100km-t megtéve. Tavasszal indultunk Budapestről, aztán átsétáltunk a nyáron, és megérkeztünk az őszbe.

A Fátimát körülölelő hegyek hajnalban

A Fátimát körülölelő hegyek hajnalban

Rengeteg JÓ emberrel találkoztunk útközben, és ez megerősítette bennünk a reményt, hogy van Európának és a világnak jó oldala, még akkor is, ha nem könnyű meglátni a rengeteg rossz hír között.

Reméljük a történetek kellemes pillanatokat okoztak az elmúlt hónapokban, és azt is, hátha van az olvasónk között, aki többet gyalogol, amióta minket olvas. Ezek a történetek, amelyek minket jutalmaznak meg az erőfeszítéseinkért. Hiszünk abban, hogy a tudatos gyaloglástól jobb lesz az életünk, és erről szól a Gyaloglunk.hu.

Gyalogos utunk itt véget ért, de a Gyaloglunk.hu folytatódik, jövő héten is érdemes lesz olvasni az újabb történeteket és jó híreket! :-)

6 hozzászólás: Fátima: itt az út vége

 1. maria szerint:

  foi um enorme prazer conhecer vocês eu so a pessoa que vos atendeu no restaurante quase pronti em coimbrã Portugal espero que tenham gostado um grande abraço aos dois ass maria

 2. Bacher-Tuli Andrea szerint:

  Sziasztok!
  Szép teljesítmény, gratulálok! Szuper volt titeket olvasni is, de szívesen hallanánk élőben is egy kis úti beszámolót valamikor, ha időtök engedi. :)
  Puszi:
  Andi

 3. Gáll Zsófia szerint:

  Drága Zsófi és Gábor!

  Szívből gratulálok Nektek, hogy volt erőtök és kitartásotok ezt a hosszú és bizonyára nehéz utat végigjárnotok. Sokszor gondoltam Rátok!

  Szeretettel

  Zsófi

  U.I.: Nagyon örülnék, ha találkozhatnánk személyesen, s ha lesz élménybeszámolótok, feltétlenül szóljatok!

 4. Hoffmann Erzsébet szerint:

  “Muchas gracias” kedves Gyaloglók!
  Irígylésreméltó teljesítmény,az amit megálmodtatok…az ma már emlékeitekben él tovább.Köszönjük,hogy a megélt napokat,a megtett út élményeit megosztottátok velünk.További csatangoló,álmodozó kedvet a Nagyvilághoz!

 5. Kovácsné Piukovics Gabriella szerint:

  Gyertek haza biztosan nagyon vár a család!!! Erőfeszítésetek nyomán biztosan változtatok, alázattal közeledjetek a gyengékhez és adjatok a hétköznapokban is példát nekik!

 6. Kóczán Kriszta szerint:

  És a zarándokút folytatódik,az otthoni valóság mindennapjaiban! Hajrá!

  (Örömmel olvastam beszámolóitokat)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


8 − = 3

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>